Håller ju på att gå igonom någon form av mål / att ha något att göra i livet och det är ju att ha besökt alla Sveriges brukshundklubbar innan jag dör. Gillar att åka iväg med mina kompisar (hundarna) och hitta fina ställen längst med vägarna Det förstör ju min ekonomi totalt, så är det ju, men det är ändå typ det enda jag tycker är något kul att göra, så jag kan väl få göra det. I den mån det går. Men, det börjar bli en ganska lång bit att åka, om jag ska tävla på klubbar jag inte tävlat på förut. Och det är ju det jag vill. Just nu har jag dock en stor paus från att tävla i Stockholmsområdet.. Var i Häverö i helgen och det är så otroligt mentalt påfrestande att köra bil i Stockholm! Helt galen trafik! Och dessa enormt läskiga tunnlar där folk kör jättefort, bromsar tvärt och byter filer hur som helst. Fy!! Och man måste ju igenom skiten igen på vägen hem! Uss… Men, själva Häverö brukshundklubb var jättefin! Lugnt och skönt, fina områden, bra parkering, fin klubbstuga med bra toaletter, bra kök, trevliga människor osv. Gott om plats, få tävlanden, så jag kunde ha alla människor på avstånd liksom. Men, jag kommer inte åka dit igen.
Hade anmält oss till Nynäshamn, som är ungefär samma resväg som till Häverö, men avbokade den efter denna upplevelse. Har tänkt att åka dit någon gång, men det får verkligen vänta ett bra tag till..